Medias fokusering ligger sedan länge huvudsakligen
på hanteringen och tillagningen av matvaror.
Men jag anser att hur man presenterar och levererar
den färdiga maten eller drycken är minst
lika viktigt. Jag har många gånger knorrat över
hur oprofessionellt man jobbar inom restaurangbranschen,
men också förstått hur snabbt bristande
rutiner kan leda till färre kunder och sämre
lönsamhet. Det var just en liten till synes obetydlig
detalj som födde idén till att skriva ner mina
tankar. Det fanns nämligen ingen släng på brödet
En släng på brödet
149.00
Häftad
Bok
93
2011-08-15 00:00:00
Madelen Kjell
En släng på brödet riktar sig till krögare med målsättningen
att öka lönsamheten på sin verksamhet
och servis. Den vänder sig även till dem som
jobbar inom restaurangbranschen, om så bara för
en kort tid. Boken är ett värdefullt verktyg med
nya infallsvinklar och effektiva tips inför situationer
som kan uppstå i mötet mellan gäst och servis.
Boken är enkel att läsa och innehållet är lätt
att ta till sig. Och dessutom kryddad med många
roliga händelser.
BokinfoStatusCode21