En liten bok om choklad introducerar på ett lättsamt sätt det viktigaste om choklad: korta texter om tillverkning, historia, smaker och provsmakning. Fokus ligger på frågor som Varför smakar det som det gör? och Varför föredrar jag vissa smaker framför andra?
I böckerna finns också plats för egna anteckningar om produkter som testats: namn, tillfälle, smakupplevelse och helhetsbetyg. Miniböckerna har formatet 120x120 mm och 40 inbundna sidor.
En liten bok om choklad
89.00
Inbunden
Bok
40
2015-08-01 00:00:00
Jenny Ekman & Hanna Bühlmann
En liten bok om choklad introducerar på ett lättsamt sätt det viktigaste om choklad: korta texter om tillverkning, historia, smaker och provsmakning. Fokus ligger på frågor som Varför smakar det som det gör? och Varför föredrar jag vissa smaker framför andra? Plats finns också för egna minnesanteckningar från goda smakupplevelser.
BokinfoStatusCode21