Kryddor och kryddväxter från hela världen presenterar fler än 200 kryddor och kryddväxter; deras ursprung, historiska sammanhang, utseende, smak, doft, innehåll och användning. Växterna är grupperade efter sitt naturliga släktskap, som till exempel kapitlet med kummin och anis med deras släktingar spiskummin, koriander, persilja med flera. Boken är generöst illustrerad, både med nytagna och historiska bilder. Det finns även ett register med kryddnamn på andra språk. Den kan användas både som uppslagsbok och inspirationskälla, inte minst för mat- och trädgårdsintresserade. En lärorik resa i färg och smak!
Kryddor och kryddväxter från hela världen
449.00
Inbunden
Bok
392
2017-09-20 00:00:00
Lennart Engstrand & Marie Widén
Det finns en enastående mångfald av kryddväxter Med större kunskap kan matlagningen och odlingen bli ännu mer spännande. Kryddor och kryddväxter från hela världen presenterar fler än 200 kryddor och kryddväxter: deras ursprung, historiska sammanhang, utseende, smak, doft, innehåll och användning. En lärorik resa i färg och smak!
BokinfoStatusCode21