Den här boken vill ge dig glimtar från tidigare vardagsliv och ge en inblick i konsten att överleva. Den vill också berätta något om lantsorter och andra gamla lokala sorter, om odlare, om egen fröodling och kanske ge tips om nygamla sätt att använda de gamla köksväxterna.
Den handlar helt enkelt om vikten av att hålla de gamla lokala köksväxterna i odling och att värna om den odlade mångfalden.
Se den som en mosaik av kulturhistoria, växtfakta, odlingstips, recept och kuriosa.
Gråärter, rovor - och den älskade kålroten
229.00
Häftad
Jetshop.Integration.Erp.BokInfo.Connectors.Bokinfo.Dto.TextContent
Bok
160
2018-12-10 00:00:00
Agneta Magnusson
Hur smakar en svedjerova?
Vilken sorts kålrot skulle du välja till middag just idag?
Är importerade kikärter bättre än våra egna gråärter?
Ta vara på seklers erfarenheter och upptäck den rika mångfalden hos våra lokala köksväxter. Odlar vi dem inte nu är de snart bort för alltid.
Lär känna våra gamla trotjänare och få nya favoriter!
BokinfoStatusCode21